sunnuntai 5. elokuuta 2018

Elokuun kukkasia

Heinäkuun helteistä on selvitty, ja jotakin kukkivaa on vielä jäljellä kukkapenkeissä. Syysleimut, rantakukat ja punahatut puhkesivat kukkaan tavallista aiemmin jo heinäkuussa. 

Punahatut houkuttelevat perhosia.
Erilaisia kärhöjä
Mustasilmäsusanna

Etupihan uusi kuunlilja-, alppiruusu- ja havuistutus
3 kommenttia:

 1. Onpa kaunista <3 Kärhöt ovat ihania. Tuo pinkki mustasilmäsusanna on kaunis, paljon nätimpi kuin oranssi tai keltainen. Uusi istutusalue on hienon näköinen. Minulla on itselläni juuri työn alla uusi varjoryhmä ja mietin, näyttääkö hölmöltä, jos siihen on yhdistetty useita erilaisia kuunliljoja. Ainakin sinun penkissäsi lopputulos on kaikkea muuta kuin hölmö, joten ehkä minäkin pysyn suunnitelmassani :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen itsekin tyytyväinen tuohon uuteen istutusalueeseen. Jaoin erilaisia kuunliljoja keväällä ja istutin pienet alut uuteen penkkiin, joten en ollut itsekään varma, minkälaisia lehtiä alkavat kasvattaa uudessa paikassa. Ihan kiva yhdistelmä tuli.

   Poista
 2. These flowers are so beautiful! I love the different array of colors in the garden and the unique flowers. Thanks for the share, hope you have a fantastic weekend. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista